Divendres 16 Abril 2021

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Ensenyament

Ensenyament

Reobertura de l'Escola, la Llar d’Infants i l'Espai Jove

Amb motiu de la millora de les condicions meteorològiques i la previsió de rebaixa dels plans de Protecció Civil s’ha acordat la reobertura dels centres educatius i de l'Espai Jove de Riudellots.

Per tant, demà divendres 24 de gener els serveis esmentats tornaran a funcionar amb plena normalitat.

Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra comprensió i lamentem les molèsties que la suspensió preventiva dels serveis us hagi pogut ocasionar.

Es manté el tancament dels centres educatius i Espai Jove de Riudellots de la Selva per dijous 23 de gener

Per tal d'evitar desplaçaments, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, recomana que els centres educatius de diverses comarques gironines, entre elles la Selva, es mantinguin tancats demà dijous 23 de gener. Seguint l’esmentada recomanació l’Escola i la Llar d’Infants, així com l’Espai Jove de Riudellots de la Selva seguiran tancats, a l’espera de la millora de les condicions meteorològiques provocades per la borrasca Gloria.

Nou servei d’acollida matinal a la Llar d’Infants

A partir del gener del 2020 la Llar d’Infants Municipal disposarà del servei d’acollida matinal. Aquest nou servei va adreçat a les famílies que, pel motiu que sigui, necessiten acompanyar els seus fills abans de les 8:30 del matí. L’horari del servei és de 8 a 8:30h. 

El preu públic s’ha fixat en 33 euros mensuals i amb 3 euros per casos esporàdics. Per a la quota mensual s’han establert diverses bonificacions que preveuen un 20% de descompte per a les famílies monoparentals, per a les famílies nombroses i per als infants amb discapacitat igual o superior al 33%. 

Llibres de text gratuïts pel curs 2020/2021

Amb la voluntat de garantir la completa gratuïtat de l’ensenyament públic a Riudellots, la regidora d’Ensenyament, Cristina Pineda, ha confirmat l’aposta d’aquesta àrea de preveure al pressupost municipal per a l’exercici 2020 una partida pressupostària suficient per a l’adquisició de tots els llibres de text per a les famílies de l’Escola de Riudellots així com la renovació dels materials i recursos pedagògics de la Llar d’Infants.

Premis estudiants

Un any més, l'Ajuntament vol premiar l'esforç acadèmic dels joves estudiants de Riudellots de la Selva fent un reconeixement a tots aquells que han finalitzat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior.

Com a reconeixement i estímul per tal de continuar estudiant, es premia amb 100 € a les persones joves que aquest any han acabat el Batxillerat o un CFGM o CFGS.

Podeu consultar les bases per optar a aquest premi en el document que s'inclou a continuació.

Obert el període per sol·licitar subvencions per les entitats any 2019

Us informem que la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 14 de gener de 2019, va aprovar l'obertura de la convocatòria de subvencions per les entitats per aquest any 2019, disposant un termini màxim per sol·licitar subvencions i la obligatorietat de fer ús del model oficial que us adjuntem. Els terminis per presentar i justificar subvencions són els següents:

- Es poden presentar subvencions fins el dia 31 de març de 2019.

- I per justificar subvencions atorgades fins el 30 de novembre de 2019.

Premis per als estudiants de Riudellots

Un any més, l'Ajuntament vol premiar l'esforç acadèmic dels joves estudiants de Riudellots de la Selva i vol oferir un reconeixement a tots aquells que han finalitzat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior.

 Com a reconeixement i estímul per tal de continuar estudiant, es premia amb 100 € a les persones joves que aquest any han acabat el Batxillerat o un CFGM o CFGS.

 Podeu consultar les bases per optar a aquest premi en el document que s'inclou a continuació.

Pàgines

Subscribe to Ensenyament