Dimarts 22 Juny 2021

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Festes

Festes

1.457€ a La Marató de TV3

Riudellots de la Selva ha fet una aportació de 1.457€ a La Marató de TV3, gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes i sobretot per la implicació de les entitats que han organitzat activitats durant tot el cap de setmana.  Dels 1.457 €, 561 corresponen al sorteig del concert amb l’Orquestra Jove de la Selva, 556 al torneig de pàdel i 340 a la caminada i botifarrada de Riudellots per la Independència.

Riudellots de la Selva amb La Marató de TV3

Un any més Riudellots de la Selva participa activament en La Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Des de les entitats, amb la col·laboració de l’Ajuntament s’han organitzat diverses activitats per recollir fons i destinar-los íntegrament a la Fundació La Marató de TV3.

Les activitats previstes són:

VI TORNEIG DE PÀDEL EN BENEFICI DE LA MARATÓ

Dia: dissabte 14 de desembre

Lloc: Pàdel Riudellots

Posem fi a la Festa Major 2019!

Amb l’elecció de Mireia Gràcia Saus i Roger Albertí Boada com a Pubilla i Hereu 2019 i amb el V espectacle pirotècnic posem fi a la Festa Major de Riudellots . Han estat uns dies molt intensos carregats d’una programació pensada per a tots els públics i totes les edats, amb actuacions musicals de primer ordre.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tothom qui ho fet possible, en especial a les entitats i a la Comissió de Festes. Moltes gràcies per tot!

Comencen 3 dies d’intensa programació de Festa Major!

Amb el pregó del periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez, Riudellots de la Selva ha iniciat aquest divendres el gruix de la programació de la Festa Major. 

La programació d’enguany inclou actuacions musicals de primer ordre amb Celtas Cortos, Diversiones, Animal DJ, Doctor Prats, Overdose Band, Lo Puto Cat i David Busquets, el cantant i compositor riudellotenc que acaba de publicar el seu segon disc, Instints. 

A la programació no hi falten havaneres, sardanes, teatre, espectacles infantils, i una àmplia zona de barraques on poder sopar. 

El periodista i guionista Jair Domínguez serà el pregoner de la Festa Major de Riudellots de la Selva

Entre les actuacions musicals destacades hi ha Celtas Cortos, Diversiones, Doctor Prats i David Busquets

Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar la Festa Major, amb una programació pensada per a tots els públics que s'iniciarà oficialment el divendres 27 de setembre, amb el repic de campanes i la lectura del pregó a càrrec del periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez, conegut per les seves aportacions a programes mediàtics com Polònia, Crackòvia, Minòria Absoluta i l’Està passant de TV3, entre d’altres. 

Pàgines

Subscribe to Festes