Dissabte 28 Novembre 2020

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Promoció econòmica

Promoció econòmica

Margarita Salellas guanya el concurs de coques Fiporc 2020

La coca de la riudellotenca Margarita Salellas ha guanyat el concurs de coques de Fiporc 2020, organitzat per l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva en el marc de l’organització de la propera edició de FIPORC prevista pels dies 15 i 16 de febrer.

Un total de 8 coques participaven enguany al Concurs on el jurat ho ha tingut molt complicat per escollir la coca guanyadora. 

Concurs de Coques de Fiporc

Un total de 8 coques participaran enguany al Concurs de Coques de Fiporc organitzat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, en el marc de la celebració de la propera edició de Fiporc que tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer.

Aquest dissabte 11 de gener a les 17 h, al Foodlab, el jurat del concurs escollirà la coca guanyadora que es podrà degustar durant els dies de la fira.

Riudellots de la Selva serà seu de la Mobile Week Catalunya

La iniciativa s’emmarca dins del Mobile World Congress 2020
 
Un total de 15 ciutats i municipis de Catalunya tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020,  entre ells Riudellots de la Selva, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat per sumar-se a la segona edició d’aquesta iniciativa, que té l’objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital i que se celebrarà el proper mes de febrer, al voltant del MWC Barcelona. 
 

El Foodlab de Riudellots acollirà la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

Promogut per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, aquest dilluns ha tingut lloc la presentació de la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària. 

Actualització del cens d’empreses del polígon industrial

Les dades s’incorporaran al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN)

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha encarregat l’actualització del cens d’empreses del polígon industrial, així com la seva geolocalització i introducció al  Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN).

El regidor responsable de l’Àrea de dinamització econòmica de l’Ajuntament, Xevi López, ha explicat que “amb aquesta actuació disposarem d’un coneixement més profund i actualitzat de la realitat empresarial de Riudellots”.

Pàgines

Subscribe to Promoció econòmica