Divendres 16 Abril 2021

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Acords de la Junta de Govern Local 28.01.2020

Amb la voluntat d’apropar la informació i la presa de decisions de l’equip de govern de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, el regidor de Transparència, Bon Govern i Comunicació, Xevi López assabentarà setmanalment dels principals acords adoptats per la Junta de Govern.
La informació serà retransmesa en directe pel canal de Youtube al finalitzar la sessió i es podrà consultar permanentment des d’aquest enllaç

Nou canal de l'Ajuntament a Telegram

L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament ha obert un nou canal de comunicació amb la ciutadania des de la plataforma gratuïta Telegram. El motiu principal és el límit de 256 subscriptors que permet l’actual llista de difusió de WhatsApp de comunicats oficials i apunts d'agenda de l'Ajuntament de Riudellots. 
El canal de Whatsapp a dia d'avui, ja ha assolit aquest màxim permès i, per tant, només es podran gestionar noves altes si es produeixen baixes per part d'usuaris que prefereixin només rebre avisos de Telegram.

129 propostes durant el procés de participació ciutadana del pressupost municipal

Amb el lema “Imagina Riudellots”, l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva va iniciar el passat mes de novembre un procés de participació ciutadana amb l’objectiu d’elaborar un pressupost municipal adaptat a les necessitats i reptes del municipi, en el qual els veïns poguessin decidir el destí de 280.000 euros del capítol d’inversions.
 

Estrena del sistema de vídeoacta

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva estrenarà avui el nou sistema de vídeoacta coincidint amb la celebració del ple ordinari de desembre convocat per aquest dilluns a les 20 h.
 
El sistema permetrà l’enregistrament en vídeo de totes les sessions plenàries municipals amb signatura digital reconeguda, substituint la tradicional acta en format paper on es reflectirà el contingut íntegre de totes les intervencions fetes i dels acords presos. 
 

Tall programat en els serveis de fibra òptica

L’empresa Adamo Telecom Iberia S.A.U, subministradora dels serveis de fibra òptica al municipi de Riudellots de la Selva, ha informat d’un tall programat del servei pel proper dimecres 18 de desembre, entre la 1 i les 5 de la matinada

El tall s’emmarca dins dels treballs de millora de la xarxa troncal amb la corresponent substitució d’equips per a uns de més capacitat. 

El tall s’ha programat de matinada per minimitzar les molèsties als usuaris. 

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació