Divendres 16 Abril 2021

Inici / Ajuntament / Composició del ple

Composició del ple

Alcaldia
Àrea de governació i atenció a les persones

Àrea de territori

Àrea d' ensenyament

Montserrat Roura i Massaneda (Junts per Riudellots)

alcaldessa@riudellots.cat

972 47 88 99

TW: @MRoura2019
 

Sóc nascuda a Riudellots de la Selva l'any 1957 a cal Arbusé, sóc psicòloga de professió i he cursat estudis de doctorat.  Estic casada i tinc dues filles, la Roser i la Clara.
En l'actualitat sóc funcionària de la Generalitat de Catalunya, ja que treballo al departament de Benestar social des de l'any 1978. També sóc l'alcaldessa de Riudellots de la Selva des del 2003 i directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya des del 2013. Anteriorment he estat consellera comarcal de Benestar i Família del 2007 al 2010 i Diputada al Parlament de Catalunya del 2010 al 2013.

 

 

 

Primer Tinent d‘Alcaldessa
Àrea d‘hisenda

Àrea de Festes

 

Josep Mª Corominas i Pujol (Junts per Riudellots)

jmcorominas@riudellots.cat

972 47 88 99
 

Estic casat amb l'Olga i sóc pare de dues noies, la Jordina i la Nora, nascudes a Riudellots. Actualment sóc membre de la Colla Gegantera, la Comissió de Festes, i de la Penya Barcelonista de Riudellots i col·laboro en tasques a la Parròquia. 
Sóc gerent d'una empresa del sector de la logística i el transport de mercaderies. 12 anys d'experiència a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva com a regidor.

 

 

 

Segon Tinent d‘Alcaldessa
Àrees de Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació, Dinamització Econòmica
Règim Intern, Regulació i Noves Tecnologies.

Xavier López i Cadena (Junts per Riudellots)

xlopez@riudellots.cat

972 47 88 99

TW: @xevilopez
 

Sóc nascut a Girona l'any 1986, nét de la Maria de Can Calderó Vell, sóc advocat de professió i estic casat amb la Mireia i gaudim del privilegi de viure a Riudellots des del seu nucli antic. 
En l'actualitat regento de manera compartida un bufet d'avocats a la ciutat de Santa Coloma de Farners en matèria de dret públic i dret privat, estic especialitzat en dret administratiu, generalment en matèria d'assessorament i defensa judicial de corporacions locals en diferents àmbits vinculats amb la governança i exercici de competències municipals així com en qüestions vinculades amb la contractació pública.

 

 

Àrea de joventut i esports

Gerard Fabrellas i Ciurana (Junts per Riudellots)

gfabrellas@riudellots.cat

972 47 88 99

TW: @gerardfabre25

Sóc nascut a Riudellots de la Selva l’any 1989. Estic casat amb la Cristina i treballo en el sector bancari.   Sóc tècnic superior en Administració i Finances i Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona.  
Des de ben petit he estat vinculat a diferents entitats del poble com la Colla Sardanista, la Colla Gegantera, l'Agrupació Cultural i Esportiva de Riudellots, la Comissió de Festes i actualment  sóc membre dels Teatrerus de Riudellots.  
He tingut el plaer de treballar al poble com a monitor, entrenador, socorrista i coordinador de les instal·lacions esportives.  
Des del 2015 sóc regidor de l'Ajuntament de Riudellots.

 

 

 

Àrea de cultura, festes i tradicions

Tercera Tinent d'Alcaldessa

 

Cristina Pineda i Espinosa (Junts per Riudellots)

cpineda@riudellots.cat

972 47 88 99

Sóc filla de Salt, estic casada i sóc mare de dos fills de 9 i 6 anys. Fa 17 anys que visc a Riudellots de la Selva.

Actualment treballo d'administrativa comercial. Sóc membre de la Colla Gegantera de Riudellots de la Selva i de la Comissió de Festes, i anys enrere havia estat membre de l'AMPA de la Llar d'Infants del poble. Des del 2015 sóc regidora de l'equip de govern de l'Ajuntament de Riudellots. 

 

 

 

Àrea de pagesia i Medi Ambient

 

Carme Camps i Goy (Junts per Riudellots)

regidor@riudellots.cat

972 47 88 99

Estic casada amb l'Albert del Mas Pla, sóc mare de dos fills, en David i en Gerard, i fa 26 anys que visc a Riudellots de la Selva. Tinc 50 anys i des de l'any 2003 que sóc regidora de Medi Ambient a l'Ajuntament de Riudellots. Formo part de la junta executiva del CILMA i de la comissió de seguiment del conveni de manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT. He estat representant del Consorci Mediambiental de la Selva del 2003 al 2013 i de l'Associació pel Foment de la Protecció dels Animals de la Selva (AFPAS) del 2005 al 2014. En els darrers anys m'he dedicat a exercir de regidora amb dedicació exclusiva a l'Ajuntament.

 

 

 

Lluís M. Barnés Tarrés (ERC)

llbarnes@riudellots.cat

972 47 88 99

TW: @lluisbarnes

Casat amb la Magda i pare de la Clara i l’Alba, fa 22 anys que resideixo a Riudellots. Sóc economista i actualment sóc gerent d’una empresa vinculada al món social. Tinc estudis de postgrau en diferents àmbits de la gestió pública i sóc màster MBA per la UdG. Sóc membre actiu al grup de teatre de Riudellots, he sigut membre de la junta de la Penya Barcelonista i sóc soci fundador de l’ANC a Riudellots. He format part del govern municipal durant gairebé 8 anys iniciant projectes per al poble.

 

 

Sílvia Peraferrer Ribot (ERC)

speraferrer@riudellots.cat

972 47 88 99

Filla d'Aiguaviva del Gironès, tinc 42 anys i mare de dos fills, l'Oriol de 10 anys i la Sira de 2 anys.  Fa 14 anys que visc a Riudellots, a la Plaça del poble. Sóc enginyera tècnica industrial, i tècnica Superior en PRL. Treballo en una empresa de construcció en el sector privat. Des del 2015 sóc regidora d'ERC a Riudellots de la Selva.

 

 

Raquel Fumadó Bou (ERC)

rfumado@riudellots.cat

972 47 88 99

Tinc 44 anys. Sóc llicenciada en ciències de l’educació en l’especialitat d’educació Infantil. Fa 16 anys que treballo a les llars d’infants municipals de Llagostera dels que actualment en sóc la directora. Fa 21 anys que visc a Riudellots, estic casada i tinc un fill de 18 anys. Sóc membre de la comissió de festes i de l’ommium cultural.

 

 

 

Miquel Salvans i Brunsó (ERC)

msalvans@riudellots.cat

972 47 88 99

Vaig néixer a Riudellots l'any 1997. Estic estudiant quart de carrera del grau de Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat de Barcelona. M'he incorporat a l'Ajuntament en aquesta legislatura.

 

 

Anna Adroher Boada (ERC)

aadroher@riudellots.cat

972 47 88 99

Em dic Anna Adroher i Boada, tinc 24 anys i vaig néixer a Riudellots. Sóc graduada en Relacions Internacionals per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Posteriorment vaig estudiar Dret d'Internet a la London School of Economics. Vaig fer pràctiques a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea, i actualment sóc la responsable del dept. de comunicació a una empresa amb gran presència internacional.
En l'àmbit associatiu del poble he estat molts anys vinculada a l'Handbol Riudellots i a Riudesol, la tasca de la qual continuem com a voluntaris del rebost social. I, darrerament també a la Comissió de Festes del poble.
 
 

 

 

Consulteu les retribucions, dietes i altres indemnitzacions dels membres de la corporació a la pàgina de "Retribucions i altres indemnitzacions" de la seu electrònica de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.