Divendres 16 Abril 2021

Inici / Ajuntament / Servei d'avisos i d'informació Whatsapp

Servei d'avisos i d'informació Whatsapp

Des de l'àrea de Noves Tecnologies s'ha dissenyat el servei d'avisos i informació Whatsapp.

Aquest servei pretén oferir a través de missatges whatsapp la informació que pot resultar d'interés pels veïns del municipi (agenda d'activitats, notícies, etc.), així com informar d'incidències, avisos o sobre possibles situacions d'emergència en el municipi.

El servei d'avisos i informació pretén substituir el servei de SMS pels usuaris que disposin de l'aplicació Whatsapp, tot reduïnt els costos per l'Ajuntament i oferint un millor servei als usuaris. No obstant, el servei d'SMS es mantindrà per als usuaris que ho desitgin, i es facilitarà la mateixa informació amb independència del sistema d'informació que s'esculli.

El cost del servei és totalment gratuït.

 

Cal remarcar que el servei de notificacions per WhatsApp és un canal de comunicació unidireccional, de manera que per fer consultes, queixes i suggeriments els ciutadans han de seguir emprant els canals habituals de contacte (web, telèfon, instància, APP Riudellots...).

 
Com donar-se d'alta del servei:
Guarda't a l’agenda del mòbil el número 686 130 082 i envia un missatge whatsapp amb la paraula ALTA.
 
Com donar-se de baixa del servei:
De la mateixa manera, si desitges donar-te de baixa, pots enviar un missatge whatsapp amb la paraula BAIXA al telèfon 686 130 082.
 

Incidències

Podeu comunicar-nos qualsevol problema o incidència que us trobeu en la utilització d‘aquest servei, pots contactar amb l'Ajuntament de Riudellos de la Selva a través dels diversos canals de contacte, on l‘atendrem en el menor temps possible.
Totes aquestes accions de comunicació entre l‘Ajuntament, la ciutadania i les entitats, s‘emmarquen en un projecte global de la regidoria per posar les noves tecnologies al servei dels ciutadans de Riudellots de la Selva.