Divendres 04 Desembre 2020

Inici / Noticies / Brigada Jove d’estiu a Riudellots de la Selva

Brigada Jove d’estiu a Riudellots de la Selva

27/05/2014

Aquest estiu, l’Ajuntament de Riudellots impulsa la Brigada Jove, per a joves de 16 a 20 anys, com a projecte formatiu en l’àmbit laboral.

 

Aquest projecte ofereix 4 places per al foment  i l’adquisició de competències laborals i professionals per a joves del municipi que, en el moment de presentació de les sol·licituds, tinguin entre 16 i 20 anys. Es vol facilitar que les persones joves adquireixin experiències en el món laboral a partir d’un procés formatiu, en un entorn laboral que és l’Ajuntament de Riudellots. L’objectiu del projecte és facilitar unes bases formatives que puguin ser un punt de partida en la transició de les persones joves al món laboral.

 

Aquest projecte formatiu-laboral consta  de tres mòduls: el mòdul formatiu, on s’hi facilitaran informacions relacionades amb la recerca i la orientació laboral, el mòdul de treball, on les persones joves estaran desenvolupant la tasca de peó de brigada a la Brigada municipal, i el tercer mòdul, destinat a avaluar el procés formatiu que les persones joves han seguit al llarg del projecte.

 

Les condicions de treball són les següents:

 

- Contractació temporal d’un mes (juliol o agost) per les places de peó de brigada. Es convoquen 2 places pel mes de juliol i 2 places pel mes d’agost.

- Jornada laboral de 25h setmanals, si bé per necessitats del servei podrà contractar-se per jornades diferents.

- L’horari s’estableix de 8 a 13h de dilluns a divendres. Es podran modificar o adaptar els horaris per necessitats del servei.

- Les retribucions a percebre es fixaran prenent com a base el salari mínim interprofessional en proporció a l’horari que s’estableixi.

 

Els interessats poden consultar les bases del procés selectiu al taulell d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.