Diumenge 09 Agost 2020

Inici / Noticies / "La màgia de la lectura" guanya un premi

"La màgia de la lectura" guanya un premi

31/10/2017

El projecte “La màgia de la lectura”, presentat per la Biblioteca Anna Nadal i Serra, ha estat mereixedor d’un dels premis atorgats pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, en el marc de la "VIII campaña de animación a  la lectura María Moliner".

Aquesta campanya d'animació a la lectura consisteix en un concurs destinat a municipis de menys de 50.000 habitants, premiant els millors projectes o activitats de dinamització lectora desenvolupades a les biblioteques, amb l'objectiu de fomentar la lectura en tots els col·lectius socials. 

El jurat ha valorat la claredat i l’interès del projecte d'animació a la lectura, la planificació i viabilitat del projecte i finalment l'originalitat, valorant especialment la innovació en l'ús de les noves tecnologies.

El projecte presentat per la biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots de la Selva va dirigit al públic infantil i consisteix en un conjunt d'activitats d'animació a la lectura com hores del conte, tallers de realitat augmentada, de tauletes, de lectura educativa amb gossos, visites escolars, concursos literaris o clubs de lectura infantils que pretenen fomentar la lectura i el gust per ella, però també el coneixement de la biblioteca, del seu personal i el fons.

Des de l’Ajuntament volem felicitar els seus impulsors i us animem a seguir treballant en aquesta línia que situa la nostre biblioteca com a un referent.