Dimarts 11 Agost 2020

Inici / Noticies / Signatura de conveni amb Creu Roja

Signatura de conveni amb Creu Roja

27/11/2017

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva i l’entitat Creu Roja han signat un conveni de col·laboració entre les dues institucions pel desenvolupament i coordinació del projecte d’acollida i integració de persones sol·licitants de protecció internacional i/o refugiades als municipis.    

L’acte de signatura ha tingut lloc aquest divendres a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva entre l’alcaldessa, Montserrat Roura i el Vicepresident del comitè Provincial de Creu Roja a Girona, Pere Company. 

Amb la signatura d’aquest conveni l’Ajuntament de Riudellots de la Selva es compromet a llogar un pis de propietat municipal a aquells sol·licitants de protecció internacional i/o refugiats que passin a la fase d’integració del programa d’acollida estatal. L’arrendament queda fixat per un període de 6 mesos i per un import simbòlic de 185 euros mensuals. Així mateix des de l’Ajuntament i en col·laboració de Creu Roja es facilitarà i garantirà el procés de territorialització, incorporació al sistema educatiu, sanitari, social i ocupacional de les persones acollides.

El conveni tindrà una vigència d’un any i es prorrogarà anualment d’acord amb les dues parts.