Dimarts 22 Juny 2021

Inici / Noticies / Comunicat de l'Ajuntament en relació a les Jornades Comarcals de Hip Hop

Comunicat de l'Ajuntament en relació a les Jornades Comarcals de Hip Hop

06/05/2018

Amb motiu de la suspensió, per part dels organitzadors, de la cloenda de les Jornades Comarcals de Hip Hop previstes per avui a la pista exterior del patí de l’escola de Riudellots de la Selva, l’Ajuntament vol fer els següents aclariments:

1- Les Jornades estan organitzades pel Consell Esportiu de la Selva i l'Associació @thejunglehiphop amb el suport de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.

2- L’Ajuntament de Riudellots ha cedit l’espai de la pista i tot el material necessari sol·licitat pels organitzadors, amb la voluntat de repetir l’èxit de l’edició anterior.

3- Davant la possibilitat de pluja anunciada pel Servei Meteorològic de Catalunya, els organitzadors i l’Ajuntament hem intentat buscar altres espais que no estiguessin condicionats per la meteorologia.

4- El Pavelló Municipal d’Esports no s’ha pogut utilitzar degut a la celebració d’altres activitats programades amb anterioritat que no s’han pogut ajornar.

5- Coneixedors de la planificació a nivell organitzatiu d’un acte d’aquestes característiques hem intentat, fins al darrer moment, mantenir la data i el lloc de l’esdeveniment fins que els organitzadors, davant les condiciones meteorològiques, han decidit anular-lo.

6- Des de l’Ajuntament sentim molt les molèsties que us hagi pogut causar aquest ajornament.

7- Demà mateix tornarem a treballar conjuntament amb els organitzadors per trobar una nova data on puguem celebrar la cloenda que mereix aquest 5é aniversari de @thejunglehiphop.