Dijous 13 Agost 2020

Inici / Noticies / Riudellots i la UdG promocionen el Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

Riudellots i la UdG promocionen el Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

01/07/2018

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà ha participat, aquest divendres al migdia, a l'acte de  presentació del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària, que ha tingut lloc al Foodlab de Riudellots de la Selva. Gay de Montellà ha destacat la importància del sector alimentari en el pes de l'economia del país i ha felicitat a l'Ajuntament de Riudellots i la UdG per impulsar un postgrau basat en la innovació. 

La presentació ha comptat amb responsables directius i d'innovació d'algunes de les empreses i institucions que  han participat en el disseny del Posgrau com ara l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Friselva, Costa Brava Foods, Mas Parés, Galetes Trias, i Cuinats Jotri', entre d'altres. 

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Riudellots, Lluís Barnés  ha destacat que un dels objectius d'aquest postgrau és la formació d'un perfil professional nou, inexistent en l'actualitat, que sigui capaç d'aportar a les empreses del sector alimentari, persones capaces de detectar oportunitats en el terreny de la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+i). 

L'alcaldessa, Montserrat Roura s'ha mostrat molt satisfeta de poder acollir el Postgrau a les instal·lacions del Foodlab i ha recordat la importància que tenen les empreses locals, pel desenvolupament del teixit social i econòmic, no només pel municipi, sinó pel conjunt de les comarques gironines.