Dimarts 20 Octubre 2020

Inici / Noticies / Concurs de portades pel programa de la Festa Major 2019

Concurs de portades pel programa de la Festa Major 2019

13/08/2019

Un any més, s'acosta la Festa Major de Riudellots. Les darreres setmanes, la Comissió de Festes i la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Riudellots han estat treballant intensament per a confegir conjuntament tota la programació de la festa d'enguany que ve farcida de noves activitats i amb una programació diversa per a totes les edats.

Enguany, recuperem el concurs de portades del programa de la Festa, una iniciativa impulsada per la Comissió de Festes i la regidoria de processos participatius amb la finalitat de donar l'oportunitat a tota la gent de Riudellots de dissenyar un dibuix personal que serà el que il·lustrarà la portada del programa de la festa d'enguany.

La Comissió de Festes ha redactat i aprovat les bases reguladores que regiran el concurs, el qual iniciarà el proper 15 d'agost de 2019 i finalitzarà el 3 de setembre de 2019.

Un cop rebudes totes les il·lustracions es penjaran totes a la xarxa social Instagram les quals es podran votar del 3 al 6 de setembre prement el botó "m'agrada" que ofereix la pròpia aplicació. La fotografia que obtingui més suports serà la que il·lustrarà la portada sense la intervenció de cap jurat de valoració.

Des de la Junta Directiva de la Comissió de Festes s'ha dissenyat i es repartirà en breu, un cartell del procediment així com les bases del concurs.

Acompanyem les bases del concurs en document adjunt

Us animem a participar-hi!