Dimarts 09 Març 2021

Inici / Noticies / Exposició d’octubre, fotos de : 20 anys de bonsais de Francesc Coll Bofill

Exposició d’octubre, fotos de : 20 anys de bonsais de Francesc Coll Bofill

22/10/2019

Aquest mes d’octubre la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots, acull les fotos de la col·lecció dels bonsais del riudellotenc, Francesc Coll Bofill.

Dins la programació de la Festa Major de Riudellots de la Selva de 2019, en Francesc Coll va exposar al llarg de tot el cap de setmana l’exposició 20 anys de bonsais, que recollia un conjunt de 24 bonsais al natural.

Aquesta mostra de 24 bonsais al ser planta natural, no era possible exposar-la tot el mes, per això s’ha optat en recollir en fotografies tota la col·lecció de bonsais d’en Xico i així podeu gaudir de la mostra de fotos a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudelllots, al llarg del mes d’octubre.

Aquest dimarts 22 de novembre els alumnes de 6è de l’escola de Riudellots, han visitat l’exposició i el mateix Francesc ha estat present amb un dels seus bonsais al natural, per explicar al grup què és un bonsai, els orígens d’aquesta tradició, com cuidar-los, el perquè de la seva afició...

L’exposició estarà oberta fins el 28 d’octubre en horari d’obertura de la Casa de Cultura de Riudellots. Us invitem a visitar-la a totes aquelles persones que encara no heu vingut i els que vulgueu tornar a veure-la de nou!