Divendres 04 Desembre 2020

Inici / Noticies / Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Mulla’t per l’esclerosi múltiple

09/07/2019

Un any més l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, s’adhereix a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que enguany tindrà lloc el dia 14 de juliol.

El suport dels voluntaris és imprescindible pel bon funcionament de la jornada que tindrà lloc a la piscina municipal a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Si estàs interessat/da en col·laborar pots posar-te en contacte amb l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, abans del dia 11, per tal d’organitzar els torns.

L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn.

A través del Mulla’t, la Fundació Esclerosi Múltiple sensibilitza la població sobre aquesta malaltia crònica i sense cura, recapta fons per promoure la investigació i porta a  terme programes per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. Amb els anys, el Mulla’t s’ha anat consolidant fins a convertir-se en el segon acte solidari més multitudinari celebrat a Catalunya.

Des de l’Ajuntament us animem a participar-hi. Us esperem a la piscina municipal durant tot el dia.