Dimarts 09 Març 2021

Inici / Noticies / Reunió de treball amb els responsables municipals de la zona del Ter Brugent

Reunió de treball amb els responsables municipals de la zona del Ter Brugent

25/10/2019

Els màxims responsables municipals de la zona del Ter Brugent s’han desplaçat a Riudellots de la Selva per conèixer de primera mà el funcionament del sistema de recollida Porta a Porta. 

La trobada ha tingut lloc aquest dimecres 23 d’octubre al matí. A la visita també hi ha participat el conseller de Residus, Sanejament i ACA de l’ens comarcal, Quim Vivas; i el gerent de l’empresa de Serveis Mediambientals NORA SA, Víctor Tornero.

La regidora de Medi Ambient de Riudellots de la Selva, Carme Camps ha estat l’encarregada d’acompanyar els alcaldes i regidors durant la seva visita el municipi així com també d’explicar com va ser la posada en funcionament d’aquest servei de recollida de residus el novembre de 2017, al municipi. 

En aquest sentit, Camps ha donat a conèixer el treball previ que es va fer conjuntament amb l’ens comarcal, a través de l’empresa de serveis mediambientals NORA SA, encarregada de la gestió dels residus, així com de la posada en marxa del servei i el treball de seguiment que s’ha anat fent i s’ha continuat fent dia rere dia a la població.

Amb la aquesta visita a Riudellots de la Selva s’ha iniciat la comissió de treball del Porta a Porta que ha de portar-los a implantar el sistema de recollida de residus.

A la trobada i reunió de treball hi han participat l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vila; l’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset; l’alcalde de la Cellera de Ter, Xavier Boïgues; i l’alcalde de Sant Julià de Llor i Bonmatí, Marc Garcia, així com també diversos regidors.