Dijous 22 Octubre 2020

Inici / Noticies / Riudellots consolida el salt endavant de la recollida selectiva

Riudellots consolida el salt endavant de la recollida selectiva

10/01/2019

Després d’un any de funcionament, la recollida porta a porta a Riudellots es troba del tot consolidada. 

L’any 2017 vam llençar a l’abocador 522 tones de residus i en el decurs dels 12 mesos de funcionament del porta a porta n’hem llençat només 170 tones; la fracció resta, doncs, l’hem reduït en un 70% respecte de l’any anterior.

Això vol dir que ens mantenim en el 75 % de recollida selectiva i que Riudellots ja ha superat amb escreix els nivells de reciclatge que Catalunya i Europa exigeixen a cada municipi per a l’any 2020, que és del 50%.

Us encoratgem a mantenir aquest bon nivell de reciclatge i us proposem que continuem millorant per assolir el 85% de recollida selectiva, que és el potencial de residus reciclables que contenen les nostres deixalles.

Com a novetat pel 2019, l’ajuntament ha treballat per millorar el servei de recollida porta a porta i durant els dies festius es mantindrà el calendari de recollida habitual.

En els propers dies rebreu a la bústia de casa una carta informativa amb dades quantitatives i el calendari de la recollida del  vidre per l’any 2019.

Podeu llegir el contingut de la carta des d'aquí.

Us recordem que davant qualsevol dubte o incidència del servei de recollida de residus us podeu adreçar a l’empresa NORA SA, al telèfon 872 012 018o a laselvarecicla@noraselva.cat.

Felicitats i moltes gràcies per la vostra col·laboració!