Divendres 04 Desembre 2020

Inici / Noticies / Riudellots de la Selva serà seu de la Mobile Week Catalunya

Riudellots de la Selva serà seu de la Mobile Week Catalunya

13/11/2019
La iniciativa s’emmarca dins del Mobile World Congress 2020
 
Un total de 15 ciutats i municipis de Catalunya tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020,  entre ells Riudellots de la Selva, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat per sumar-se a la segona edició d’aquesta iniciativa, que té l’objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital i que se celebrarà el proper mes de febrer, al voltant del MWC Barcelona. 
 
A les comarques gironines també han estat escollides Girona i Olot. 
 
Riudellots va presentar la seva candidatura el passat mes de setembre i un equip integrat per membres destacats de MWCapital i responsables de la Generalitat l’han valorat positivament. 
 
El regidor de Comunicació i Dinamització Econòmica Xevi López,  s’ha mostrat molt satisfet per situar Riudellots de la Selva al mapa del desenvolupament digital de la societat a nivell internacional. 
 
López ha explicat també que properament es donaran a conèixer les activitats que es durant a terme a Riudellots de la Selva durant el proper més de febrer coincidint amb la celebració del Mobile World Congress 2020. 
 
El Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a nivell global.