Dimarts 20 Octubre 2020

Inici / Noticies / Riudellots estrena skatepark al Sector Ponent

Riudellots estrena skatepark al Sector Ponent

30/08/2019

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha inaugurat aquest dijous 29 d’agost l’skatepark situat al carrer Gregal, al Sector Ponent. S’hi han instal·lat 5 elements amb diverses rampes, caixes i baranes per a poder practicar patinatge, skateboarding i BMX. L’actuació ha suposat una inversió d’uns 16.000€

A petició d’una representació de pares i mares dels nens de l’escola de Riudellots, l’Ajuntament va valorar molt positivament l’adequació d’una pista d’skate a la zona de la urbanització Sector Ponent, ja que aquesta pista disposava d’un terra adequat per aquest tipus d’instal·lacions.

La inauguració ha anat a càrrec de Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots; Gerard Fabrellas, regidor d’Esports i Joventut; Xevi López, regidor de Comunicació i Dinamització Econòmica; Cristina Pineda, regidora de Cultura i Ensenyament i Carme Camps, regidora de Medi Ambient.

L’alcaldessa valora molt positivament que iniciatives que surten dels ciutadans del poble es puguin dur a terme i considera que aquest nou espai serà un èxit entre el jovent de Riudellots.