Dissabte 28 Novembre 2020

Inici / Promoció Econòmica / Borsa de treball / Serveis a ciutadans

Serveis a ciutadans

Serveis a ciutadans:

 

 

 

 

 

CURSOS I TALLERS:

Consulta la informació sobre els cursos que et poden interessar a la pàgina de Formació.

 

PORTALS RECOMANATS PER A LA RECERCA DE FEINA:

- Feina Activa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Xarxa de Serveis Integrals per a l'Ocupació de la comarca de la Selva.

- Infofeina

- Infojobs

 

 

INSCRIPCIÓ

Pots inscriure't a la Borsa de Treball de Riudellots de la Selva, i participar en els nostres processos de selecció de personal, a través del formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina.

Però si prefereixes el contacte humà, pots inscriure't també entregant el teu CV a les oficines de l'Ajuntament situades a la Plaça de l'Ajuntament, 1 de Riudellots de la Selva, en horari d'obertura (de dilluns a divendres, de 8 a 14 h).

 

 

Inscripció borsa de treball. Ciutadans

Descripció: 
Omple el formulari que apareix a continuació per inscriure’t a la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. Recorda que la teva inscripció tindrà una durada d'1 any, i que posteriorment hauràs d’actualitzar les teves dades, tornant a emplenar aquest formulari.
Dades personals
Formació (indica’ns les dades formatives que consideris més importants)
Estudis secundaris
Experiència laboral (indica’ns el càrrec que ocupaves i l’empresa):
Adjunta el teu CV

“Autoritzo a que les dades que proporciono en aquest formulari s’incorporin al fitxer de la Borsa de treball, creat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva per afavorir l’accés a un lloc de treball a les persones inscrites que ho sol·licitin."
"Autoritzo també que les meves dades siguin cedides a empreses que ofereixin llocs de treball a persones amb el meu perfil professional."
"Autoritzo la cessió de les meves dades a altres entitats que gestionen altres borses de treball, en el cas que tinguin ofertes que s’adeqüin al meu perfil.”

En qualsevol moment pots accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-te al tractament de les teves dades, adreçant-te a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva (Plaça de l’Ajuntament, 1, 17457-Riudellots de la Selva).